fbpx

Klassisk nordisk arkitektur i Holbæk

På Holbæk Havnefront finder du Østbryggen, en nyopført femetagers stokbebyggelse i brunrøde tegl, i første parket til vandet. Bygningen er tegnet af det lokale arkitektfirma Kullegaard og opført i klassisk nordisk kvalitet, og indgår i en stærk synergi med havnens eksisterende bygninger.

Lad dagslyset strømme ind og nyd de skønne uderum
Gennemgående i alle lejligheder er der fokus på lysindfald. Derfor er der valgt store vinduespartier, hvor dagslyset bruges på bedste vis samt altaner på både øst- og vestsiden.

De varierede facadelinjer skaber en spændende rumoplevelse, når du oplever bygningen fra de grønne gaderum omkring Østbryggen. Forskydningerne i bygningen giver plads til store altaner – og herved den mest optimale udsigt over vand og by.

Langs facaden mod fælleshaven er der private og fælles terrasser. Her kan du nyde den grønne taghave, hævet til 1. sal, der fungerer som overdækning for de tilknyttede parkeringspladser. Taghaven er samlet af flere små rum og stier, der forbinder tre fælles terrasser.

Svanemærket bygning. Bedre for miljøet. Bedre for dig

Østbryggen er Holbæks første Svanemærkede byggeri. Det er både et godt valg for miljøet og for dig, der skal bo her. Bygningen lever op til skrappe krav i hele livscyklussen, og det gælder blandt andet krav til materialer, byggeprocessen samt brugs-, affalds- og recirkuleringsfasen.

En svanemærket bygning er kendetegnet ved:

  • Lavt energiforbrug inkl. præmiering for brug af vedvarende energi
  • Godt indeklima vha. krav til bl.a. ventilation, dagslys, fugtsikring og afgasning af skadelig kemi
  • Lever op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer i både byggematerialer og kemiske produkter
  • Lever op til strenge krav til bæredygtigt og certificeret træ
  • Gennemgang af uvildig tredjepart


Er en bæredygtig bolig også vigtigt hos dig?

AP Pension arbejder for at fremme den grønne omstilling, og bestræber sig på at opføre, vedligeholde og renovere ejendommene med bæredygtig og miljøvenlig tankegang.

For dig, der bor i Østbryggens lejligheder, betyder det, at du får en fremtidssikret bolig, hvor der er tænkt helhedsorienteret, langsigtet og bæredygtigt i hele bygningens levetid. Bæredygtigheden kan ses i alle detaljerne og elementer, der er valgt i Østbryggen. Her har de beslutningsdannende kriterier været sublim kvalitet, med lang levetid og ikke mindst bæredygtig fremstilling.

Få en individuel fremvisning

Vil du gerne opleve Østbryggens eksklusive lejligheder helt tæt på? Kontakt os her