fbpx

Bo i første parket til Isefjord

På kanten af Holbæk Havnefront kan du bo i Østbryggens eksklusive lejligheder med udsigt over vand og by. Med en bolig i Holbæk finder du alt til både børnefamilier, unge under uddannelse samt voksne.

Du behøver ikke gå langt for at opleve det skønne nærmiljø ved Østbryggen. Nyd udelivet på de tre fælles terrasser, eller gå blot få skridt fra bygningen, hvor du kan mærke Isefjords friske vind og lytte til de rolige bølgeskvulp. Herfra kan du også gå en tur ved den stemningsfulde lystbådehavn eller cykle en tur til sandet på Holbæks Bystrand.

Et aktivt liv i Holbæk

Holbæk er en by i rivende udvikling, og i Østbryggen bor du kun få minutters gang fra den pulserende bymidte. Her finder du et stort udvalg af spændende indkøbsmuligheder, specialbutikker, underholdende kulturtilbud samt et rigt café- og restaurantliv, der sikrer, at du ikke kommer til at mangle noget i din hverdag.

Et stærkt bysammenhold
I Holbæk er der noget for både børn, unge, voksne og ældre. I dit nærområde finder du et godt udvalg af skoler, institutioner og videregående uddannelser. Her er også et stærkt sammenhold med stort fokus på fritids- og kulturoplevelser, og det ses f.eks. i Holbæk Sportsby, der med sundhedscenter, svømmehal, fodboldbaner og endnu flere idrætsfaciliteter skaber underholdning, fællesskab og aktiviteter i mange timer.

Oplev også SKVULP, der er en årlig tilbagevendende havnefestival for alle i Holbæk Kommune. Her er der maritim hygge med kunst, teater, sport, mad og meget mere.

I Østbryggen er du tæt på alt
De gode trafikale forbindelser fra Østbryggen giver nem adgang til offentlig transport og motorvej, der gør det muligt at nå København på cirka 45 minutter.

Få en individuel fremvisning

Vil du gerne opleve Østbryggens eksklusive lejligheder helt tæt på? Kontakt os her